Agjencia e InteligjencËs Financiare

Author: markelianvishe

 • Takim pune me përfaqësues të SECO

  Takim pune me përfaqësues të SECO

  Në datën 6 mars 2023, Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë të Inteligjencës Financiare (AIF) Zoti Ervin Koçi zhvilloi një takim me përfaqësues të Sekretariatit Shtetëror për Çështjet Ekonomike të Zvicrës (SECO), në vijim të bashkëpunimit dhe takimeve shumë të frytshme me Ambasadën e Zvicrës në Shqipëri dhe Ambasadoren e saj Znj. Ruth Huber. Në këtë…

 • Takim pune me përfaqësues të Agjencisë Kombëtare Kundër Krimit (NCA) të Mbretërisë së Bashkuar

  Takim pune me përfaqësues të Agjencisë Kombëtare Kundër Krimit (NCA) të Mbretërisë së Bashkuar

  Pranë ambjenteve të Agjencinë e Inteligjencës Financiare (AIF), në datat 5-7 mars 2024, u zhvilluan takime pune me ekspertë të Agjencisë Kombëtare Kundër Krimit (NCA) të Mbretërisë së Bashkuar, nga Qëndra Kombëtare Kundër Krimit Ekonomik (NECC) dhe Njësisë së Inteligjencës Financiare (UK-FIU), në vijim të vizitës të përfaqësuesve të AIF në këto struktura, në datat…

 • Mbledhja e Grupit Teknik Ndërinstitucional të Punës (GTNP)

  Mbledhja e Grupit Teknik Ndërinstitucional të Punës (GTNP)

  Në datë 25.01.2024, u mbajt mbledhja e Grupit Teknik Ndërinstitucional të Punës (GTNP), në zbatim të vendimit të miratuar në Komitetin e Bashkërendimit të Luftës Kundër Pastrimit të Parave (KBLKPP) të datës 27 Dhjetor 2023. Në këtë mbledhje morën pjesë përfaqësues nga institucionet anëtare të KBLKPP si  Ministria e Financave, Ministria për Evropën dhe Punët e…