Agjencia e InteligjencËs Financiare

Njoftimi i Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara 09.03.2023 – Reference SC/15224 e Publikuar nga OKB më (( 21 MARS 2023)-(HEQJE)

Security Council 1518 Sanctions Committee Removes Two Entries from Its Sanctions List

– Reference SC/15224  09 MARCH  2023 – Published by OKB on 21/03/2023

 

On 9 March 2023, the Security Council Committee established pursuant to resolution 1518 (2003) removed the following entries from its Sanctions List of individuals and entities:

  1. Individuals

IQi.030 Name: 1: AYAD 2: FUTAYYIH 3: KHALIFA 4: AL-RAWI
Name (original script): ???? ???? ????? ??????
Title: na Designation: na DOB: 1942 POB: Rawah, Iraq Good quality a.k.a.: na Low quality a.k.a.: na Nationality: Iraq Passport no: na National identification no: na Address: na Listed on: 27 Jun. 2003 Other information:

IQi.043 Name: 1: HUMAM 2: ABD-AL-KHALIQ 3: ABD-AL-GHAFUR 4: na
Name (original script): ???? ??? ?????? ??? ??????
Title: na Designation: na DOB: 1945 POB: Ar-Ramadi, Iraq  Good quality a.k.a.: a) Humam ‘Abd al-Khaliq ‘Abd al-Rahman b) Humam ‘Abd-al-Khaliq Rashid Low quality a.k.a.: na Nationality: Iraq Passport no: 0018061/104, issued on 12 Sep. 1993 National identification no: na Address: na Listed on: 27 Jun. 2003 Other information:

Press releases concerning changes to the Committee’s Sanctions List may be found in the “Press Releases” section on the Committee’s website at the following URL:  www.un.org/securitycouncil/sanctions/1518/press-releases.

The updated version of the Committee’s Sanctions List, available in HTML, PDF and XML format, may be found at the following URL:  www.un.org/securitycouncil/sanctions/1518/materials.

The United Nations Security Council Consolidated List is also updated following all changes made to the Committee’s Sanctions List and is accessible at the following URL:  www.un.org/securitycouncil/content/un-sc-consolidated-list.

 

Listën e përditësuar  të OKB e gjeni në adresat e mëposhtme si dhe në modulin e raportimit të DPPPP.

 

Listën e përditësuar, të plotë, të përcaktuar sipas individëve, subjekteve, vendeve dhe rezolutave bazë, e gjeni në:  https://www.un.org/securitycouncil/content/un-sc-consolidated-list

(Lista e Konsoliduar e OKB për personal dhe subjektet e shpallura Terrorist); https://www.un.org/press/en/content/security-council/press-release

(Lista e Konsoliduar e OKB për personal dhe subjektet e shpallura Terrorist në faqen web të DPPPP); https://fiu.gov.al/sq/

 

(Lista e INTERPOL); https://www.interpol.int/en/How-we-work/Notices/View-UN-Notices-Entities