Agjencia e InteligjencËs Financiare

Njoftimi i Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara 06.09.2021

Më 6 shtator 2021, Komiteti i Këshillit të Sigurimit në përputhje me rezolutat 1267 (1999), 1989 (2011) dhe 2253 (2015) në lidhje me ISIL (Da’esh), Al -Kaidën dhe individët, grupet, ndërmarrjet dhe entitetet e lidhura hoqën shënimin më poshtë nga ISIL (Da’esh) dhe Lista e Sanksioneve të Al -Kaidës pasi përfundoi shqyrtimin e kërkesës për fshirjen e këtij emri të paraqitur përmes Zyrës së Ombudspersonit të krijuar në bazë të rezolutës së Këshillit të Sigurimit 1904 (2009), dhe të Raportit Gjithëpërfshirës të Avokati i Popullit për këtë kërkesë për fshirje.

A. Individuals

QDi.253 Name: 1: KHALIFA 2: MUHAMMAD 3: TURKI 4: AL-SUBAIY
Name (original script): ????? ???? ???? ???????
Title: na Designation: na DOB: 1 Jan. 1965 POB: Doha, Qatar Good quality a.k.a.: a) Khalifa Mohd Turki Alsubaie b) Khalifa Mohd Turki al-Subaie c) Khalifa Al-Subayi d) Khalifa Turki bin Muhammad bin al-Suaiy Low quality a.k.a.: a) Abu Mohammed al-Qatari b) Katrina Nationality: Qatar Passport no: a) Qatar number 1353275 (expiring 12 June 2022) b) Qatar number 00685868, issued on 5 Feb. 2006, issued in Doha (expired on 4 Feb. 2011) National identification no: Qatar 26563400140